www.HiQ.dating 

www.hiq-dating.club & www.hiqdating.club 

Daten voor Hoogintelligenten & Hoogbegaafden / Dating for Highly Intelligent & Gifted People


Maak een keuze a.u.b. / Please make your choice:

www.HiQ.dating

 

Dating voor hoog-intelligenten
Dating for Highly Intelligent People

 

www.HiQ-Matching.com

 

Matching-site voor hoog-intelligenten met
Agenda, Events, Borrels, Business, Jobs, Publicaties, Media, Games (Nederlands)

 

www.HiQ-Matching.com/en

Matching-site for HiQ's (English)

Missie:
‘De missie van HiQ.Dating is het met elkaar in contact brengen van hoogintelligente en hoogbegaafde mensen voor vriendschap en liefde.’

Mission:
‘Our Mission is connecting highly intelligent & gifted people for friendship and love'


 

 

 

 

 

 

Nu alleen, maar straks SAMEN!

Wil jij een kennismaken met mensen die net als jij (veel) sneller denken? Die (veel) sneller schakelen? Die een brede ontwikkeling hebben? Die regelmatig uitdagingen nodig hebben?
En dat je eindelijk iemand vindt als sparringpartner?
Dan is dit mogelijk het belangrijkste dat je vandaag zult lezen! 

HiQ.Dating is dating speciaal voor singles met een hoge algemene intelligentie 

Van: Ruud Rensink (www.ruudrensink.nl)

 

Beste bijzondere single, 

Mijn naam is Ruud Rensink en ik kan jou helpen met het vinden van een ontmoetingsplek voor singles met een hoge algemene intelligentie, een plek die helemaal bij jou past. 

En als jij op zoek bent naar die ene originele plek waar geen andere site tegen op kan.... wat NOG niemand heeft opgezet... En waar je geen enkel risico mee loopt... 

Dan kan ik je feliciteren! Want dan ben jij aan het goede (web)adres!

Ontmoetingsplaats singles met een hoge algemene intelligentie: HiQ.Dating.

Gelijk benieuwd? Surf dan nu naar www.hiq-matching.com/dating.  

Er zijn heel veel mogelijkheden om mensen te ontmoeten: bar, café, discotheek, voetbalveld, winkelcentrum, schoolplein, hockey, tennis, enzovoort. 

Ook zijn er steeds meer digitale mogelijkheden zoals forums, sociale media en datingsites. Maar, die datingsites zijn niét specifiek voor HIQ's!

Ja, specifiek voor 50 plus, of voor mensen die vreemd willen gaan, of voor hoog-opgeleiden. Maar niet voor hoog-intelligenten zoals jij. En met hoog-intelligenten bedoel ik dan de bovenste, pakweg, 10% meest intelligente mensen ter wereld. Waarom die 10% en niet de 2% die Mensa(r) hanteert?

HiQ staat voor High IQ. Oftewel, mensen met een hoog IQ. Sommigen praten over een hoog IQ als je aan de Mensa®-norm voldoet, dat je tot de 2% meest intelligente mensen ter wereld behoort. Vaak wordt dan gezegd vanaf een IQ van 130 en hoger. Anderen hanteren als norm een IQ van 115. Kijk gerust maar eens op het internet naar de beschrijvingen van Hoogbegaafdheid, intelligentie e.d. Lees ook eens mijn publicatie over HiQ en communicatie, te vinden op de website www.hiq-matching.com

Wij gaan voor HIQ uit voor een groep mensen die zeer intelligent zijn en/of zich zeer intelligent gedragen
Dat kan dus gerust iemand met een IQ van 150 zijn, maar wellicht ook personen met een IQ van 115 of 120.

Mensa(r)

Ik ben zelf lid van de Nederlandse Vereniging Mensa(r) sinds 2001. Ik ben zelf ook enige tijd voorzitter geweest van Mensa(r). Mensa(r) is de wereldwijde vereniging voor hoogbegaafden. Mensa(r) organiseert bijeenkomsten voor de bovenste 2% intelligente mensen ter wereld. Dat is mooi. Ik heb ook ervaren dat heel hoogintelligenten bij Mensa geen partner hebben maar dat wel zouden willen. Dating is niet ingeburgerd in Mensa, vandaar www.HIQ.dating. En naast de bovenste 2% denk ik dat ook de andere HIQ's, ook vanaf een IQ van 120 en hoger, wel eens dezelfde moeite hebben om een passende date te vinden.

Onze datingsite, ook te vinden via www.hiq-matching.com/dating is juist opgezet om deze groep te helpen een passende date te vinden. Een date voor vriendschap of een relatie, dat mag jij natuurlijk zelf weten. Op deze plek kan je iemand vinden waarmee je een klik kan krijgen, waar je elkaar snel begrijpt en waar je zonder barrières te moeten doorbreken snel een connectie kan maken. Connecting intelligence dus!

De datingsite www.hiq-matching.com/dating is de perfecte ontmoetingsplek:

1.   Het is een veilige plek. Geen bedrog, opschepperij, vaag gedoe, valse beloftes of fake-profielen

2.   Prettig is om naar toe te gaan. Zonder een hoge drempel en moeilijke procedures

3.   Iets is waarbij je gelijk een gevoel hebt. Waar je wordt herkend en erkend door anderen

4.   Is waar je zelf alles bepaalt. Wat je kwijt wilt over jezelf en met wie je kennis wil maken

 

ERVARING

Ik ben mede door de ervaringen van singles bij Mensa(r) deze dating-site www.hiq.dating gestart. Een ervaring die ik optekende was de volgende:

"In mijn zoektocht naar de ideale match kwam ik terecht op een datingsite voor hoger opgeleiden en ik vond dat eerst een fantastisch concept. Het was eens wat anders dan de vele algemene datingsites die als paddenstoelen uit de grond rezen. Dit was een plek waar mensen actief waren met meer diepgang, veel minder oppervlakkig. Het ging tenminste ergens over! 

Ik dacht, Bingo!

Maar helaas, ik liep al snel aan tegen een misverstand: hoog opgeleid zijn, is niet hetzelfde als beschikken over een hoge algemene intelligentie. En ik had dat kunnen weten, want ik ken mensen die helemaal geen hoge opleiding hebben genoten en wél een hoge algemene intelligentie hebben. 

Dit ging 'm dus niet worden....

Echt jammer, want inmiddels had ik al bij twee van dergelijke datingsites het duurste account genomen en best wel veel tijd gestoken in het maken van een zo goed mogelijk profiel. 

En beide datingsites heb ik niet meer bezocht terwijl ik voor zes maanden had betaald, totaal 200 euro!" 

Hoog-opgeleid is niet gelijk aan hoog-intelligent

Dit is inderdaad een groot misverstand. hoogintelligenten (HIQ, High IQ, hoogbegaafd) hebben niet altijd een hoge opleiding. Sterker nog, er zijn genoeg hoogbegaafden die slechts een middelbare opleiding hebben. Dat betekent dus dat zij toch geen aansluiting vinden met iemand die wel een hoge opleiding heeft maar middelmatig intelligent is. Juist daarom is een dating-site zoals www.hiq-matching.com/dating zo relevant. Hier zitten alleen maar mensen met een hoog IQ. Je zal er dus veel sneller op je eigen HIQ-niveau kunnen communiceren. En dat brengt een passende date dus dichterbij!

HIQ Dating is:

Dit is hoe het in z'n werk gaat

Wat kost het?

Ik weet als geen ander dat datingsites vaak veel kosten. En natuurlijk wil jij voorkomen dat je er onnodig veel geld aan uitgeeft zonder resultaat, zoals zovelen al is overkomen! 

Maar in dit geval kan je jezelf ook een andere vraag stellen. 

Je moet namelijk realiseren dat het vinden van een goede klik met iemand sowieso al moeilijk is, ook als je tot de grote groep 'gewone' mensen behoort. Als jezelf rekent tot de veel kleinere groep mensen met een hoge algemene intelligentie, wordt het nog veel moeilijker! En al helemaal als je ook nog uit bent op het vinden van de ware liefde! 

Je moet daarom zuinig omgaan met je kansen om net die ene persoon te vinden in een veel kleinere visvijver dan de oceaan waarin de doorsnee zoekende vist. 

De vraag die je jezelf moet stellen is daarom: 

Hoeveel is het jou waard om de juiste klik met iemand te krijgen? 

Bij HIQ Dating kun je al gratis aan de slag om rustig jouw nieuwe ontmoetingsplek te verkennen, het hoeft dus niet eens wat te kosten. En het lidmaatschap is absoluut betaalbaar. Een avondje naar het café is al duurder dan een maand lidmaatschap!

Garantie?

Kan ik jou garanderen dat je de perfecte match op www.hiq-matching.com/dating vindt? Nee, dat kan natuurlijk niet. Maar, ik zal wel mijn uiterste best doen als matchmaker om jou te kunnen voorzien van een relevante hoeveelheid interessante mensen waarmee je kunt gaan daten.

Ik zet met mijn beloftes mijn imago op het spel, en dat doe ik graag. Ik wil natuurlijk voorkomen dat HIQ.Dating in een slecht daglicht komt te staan, vandaar zal ik mij 100% inzetten om jou te helpen.

Ik wil jou gewoon een passende match bezorgen. En doe er alles aan om te voorkomen dat ik je teleurstel. En daar ben ik van overtuigd en daarom zo zelfverzekerd! 

Maak nu een account aan op www.hiq-matching.com/dating om een HIQ-date te vinden. En, natuurlijk gaan wij zorgvuldig met je gegevens om. 

Dus wat wordt het?

Onbekend en onbemind, eenzaam en onbegrepen blijven? Toch een andere plek op internet uitproberen met alle risico's van dien? Of weer een ander café uitproberen en hopen om toevallig een gelijkgestemde tegen het lijf te lopen? 

Of 

Veilig en betrouwbaar, op je gemak, op ontmoetingsavontuur gaan op dé datingsite speciaal voor mensen met een hoge algemene intelligentie. Mensen zoals jij! 

De keuze is aan jou! 


Ga naar www.hiq-matching.com/dating en maak je account aan 

En vertel precies dat wat je over jezelf kwijt wilt door je profiel te vullen. 

Binnen een paar minuten kun je aan de slag en uitzien naar samen zijn, in plaats van alleen.

Met intelligente groet en veel succes gewenst, 

Ruud Rensink 

P.S. Ik weet dat HiQDating echt iets voor jou kan betekenen (anders had je immers ook niet zo ver doorgelezen). Ga daarom gauw naar www.hiq-matching.com/dating en meld je aan. 

Of wil je eerst meer weten over de organisatie achter deze datingsite en een voorproefje nemen op de interessante plannen die bestaan voor mensen zoals jij en ik (met een hoge algemene intelligentie)? Kijk dan op www.hiq-matching.com voor HiQ agenda, HiQ Business, HiQ Events, HiQ borrels, HiQ jobs en meer.

CU, bij HiQ!

Onze websites:

kies voor www.hiq-matching.com of www.hiqmatching.com of www.hiqmatching.nl of www.hiq-matching.nl of www.hiqmatching.club of www.hiq-matching.club of www.hiqmatch.nl of www.hiqmatch.com of www.highqmatching.com of www.highiqmatching.com of www.hiqcommunity.com of www.matching.club of www.hoogbegaafd.community of www.hoogbegaafden.community of www.hiq.community of www.hiq.club voor de HIQ communitysite.

kies voor www.hiq-jobs.nl of www.hiq-jobs.com of www.hiqjobs.nl of www.hiqjobs.com voor de site voor HIQ banen.

kies voor www.hiq.dating of www.hiq-matching.com/dating of www.hiq.singles of www.hiq-dating.club of www.mensa.dating of www.intelligence.dating of www.hoogbegaafd.dating of www.hoogbegaafden.dating voor de HIW datingsite.

 

 

 

Onze zoekwoorden:

"Dating voor hoog intelligente mensen. Ontmoetingsplaats voor HIQ's in Nederland, België en wereldwijd! HIQ's, oftewel mensen met een HIGH IQ, behoren tot de bovenste groep van de intelligentiecurve. Slimme en snelle denkers, die grote gedachtensprongen maken. Daten met anderen is dan helemaal lastig. Maar niet bij HIQ.dating! HIQ.dating is er speciaal voor Hoger intelligenten die snel een passende én intelligente date willen vinden!"

highiq dating, datingclub, matching, speeddate, slim, hoogbegaafd, universiteit, hiqdating, gezelligheid, aantrekkingskracht, datingsite, comfortabel, harmonie, interactie, iq test, persoonlijkheid, intravert, extravert, denker, dating, doener, thinking, act, monogamie, vriendelijk, friendly, quotient, EQ, psychologen, psychologie, match, hiq, succes, hoge intelligentie, mensa, psychology, performaal iq, persoonlijkheid, personality, profielen, highiqdating, vriendschap, relatie, personality, liefde, success, online, chatten, mannen, vrouwen, homo, lesbisch, speeddaten, date-tips, dating, matching,  smart, high intelligence, university, friendship, love, chat, man, woman, gay, lesbian, speeddating, datingtips, matchmaker, perfect, academisch, wetenschappelijk, autisme, asperger, higq daten, romantiek, romance, elite, highqdating, cute, exclusief, exclusive, iq test, compatibel, partner, verloven, trouwen, gemeenschap, emotionele quotient, relationship, profiles, kinderen, volwassenen, onderpresteren