Lezing

Wil je een lezing omtrent het AandachtsModel en hoe je brein omgaat met aandacht? En, natuurlijk, gelijk al wat tips over hoe je effectiever omgaat met je aandacht?

Rudy Rensink geeft een pakkende lezing over Aandacht en het Aandachtsmodel op een energieke manier, waarbij de toehoorders zeker niet in slaap vallen!

De lezing duurt 15 tot 45 minuten, afhankelijk van de precieze invulling.🌟 Ontdek de Kracht van Aandacht: Unieke Lezing met Energieke Aanpak! 🌟

Wil je beter begrijpen hoe je aandacht werkt en hoe je deze kracht kunt beheersen voor een productiever en bevredigender leven? Dan is deze lezing iets voor jou!

Stel je voor: een dynamische spreker die je meeneemt op een boeiende reis door het menselijke brein en de fascinerende wereld van aandacht. Met ons kleurrijke “AANDACHTSMODEL”, geïnspireerd door onderzoek (Rensink et al., 2024), krijg je inzicht in de diepgaande mechanismen achter onze aandacht.

🧠 Hoe werkt jouw “ENERGIE CENTRALE” waar alle aandacht wordt beheerd. 🔍 Verken de stroom van informatie van de inkomende stimuli, invloeden en uitgaande reacties. ⚖️ Begrijp hoe aandacht energie kan kosten en hoe je deze weer aanvult. ⚖️ Krijg tips over hoe je de energiebalans kunt optimaliseren en hoe je jouw mentale energie kan optimaliseren.

Met een boeiende en energieke presentatiestijl breng ik deze complexe concepten tot leven, zodat je ze direct kunt herkennen in je dagelijks leven. Bereid je voor op een ervaring vol inzichten en inspiratie!

Mis deze unieke kans niet om jezelf en je gasten te empoweren en je aandacht naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor deze energieke lezing en maak een krachtige stap richting een meer gefocust en vervuld leven!

Neem vrijblijvend contact op om jouw ideeën over de lezing te bespreken.

Aandachtsmanagement Rudy Rensink Digital Wellness